Deși criza energiei pare că s-a calmat, vedem cum apar tot mai multe semne de întrebare legate de facturile la energie, dar și de perspectivele companiilor, fie ele de pe piața energiei sau consumatori. wall-street.ro își propune să îți ofere toate răspunsurile, într-o conferință care reunește actorii din piață.

Pentru a afla toate răspunsurile, înscrie-te AICI la Energy R/Evolution, conferința care aduce cele mai importante voci din domeniul energiei, alături de care dezbatem provocările și oportunitățile momentului, dar și cele ale viitorului.

Printre speakeri se numără:

  • Daniela Dărăban - Director Executiv Federaţia Patronală a Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie
  • Ondrej Safar - CEO CEZ Romania
  • Johannes Becker - Partener TPA România
  • Mihai Verșescu - Secretar General PATRES
  • Mirel Jarnea - Utility Sales Director Romania LONGi
  • Dan Drăgan - Secretar de stat în Ministerul Energiei
  • Ciprian Bodiu – Director General Parapet
  • Adrian Ienciu - Marketing Manager, ENSYS Renewable Solutions
  • Laurențiu Urluescu - Președinte AFEER

De mai bine de un an și jumătate, România se confruntă provocarea energiei. Trecem printr-o restructurare a arhitecturii energetice europene fără precedent, iar provocările vin din două direcții. Pe de o parte, contextul geopolitic pare să schimbe în fiecare zi regulile jocului. Pe de altă parte, trecerea la surse verzi de energie ne impune să ne schimbăm nu doar obiceiurile de consum privind acest subiect, ci chiar și mindset-ul.

În acest context, provocarea, la nivelul României, nu este doar pentru consumatorii finali, ci, în la fel de mare măsură, pentru actorii din piață și pentru decidenții politici. În același timp, suntem în fața unei oportunități uriașe, ce ar putea duce la o reconfigurarea a sectorului prin deschiderea de noi opțiuni, mai ales în orizontul energiilor regenerabile. La orizontul anului 2030, am putea visa la un sistem energetic bazat pe apă, soare și vânt.

Pe de altă parte, revenind cu picioarele pe pământ, plafonarea prețurilor, iarna ușoară și demararea unor noi proiecte energetice ne-au creat un fals confort, pe care anul 2023 l-ar putea destrăma rapid.

Sursa foto: wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri