Lucrarile de constructii au crescut, in luna aprilie 2007, fata de luna martie 2007 cu 14,2%, iar comparativ cu luna corespunzatoare din anul 2006 valoarea lucrarilor de constructii a crescut in termeni reali cu 34,9%, potrivit Institutului National de Statistica (INS).
Lucrarile de constructii in luna aprilie 2007, comparativ cu luna precedenta, au inregistrat o crestere cu 14,2%, crestere inregistrata la toate tipurile de constructii. In ceea ce priveste cladirile rezidentiale cresterea a fost de 41,6%, cladiri nerezidentiale (+20,5%), iar constructiile ingineresti (+4,7%), potrivit datelor statistice.

Pe elemente de structura s-au inregistrat, de asemenea, cresteri atat in ceea ce priveste lucrarile de reparatii capitale (+36,7%), lucrarile de constructii noi (+12,3%) cat si lucrarile de intretinere si reparatiile curente (+3,9%).

Comparativ cu luna aprilie 2006, lucrarile de constructii executate in aprilie 2007 au inregistrat in termeni reali, o crestere cu 34,9 %, crestere evidentiata pe toate tipurile de constructii se mai arata in comunicatul Institutului National de Statistica. Cresterea a fost de 46,6% la cladiri nerezidentiale, la cladiri rezidentiale (+35,9%), iar in constructii ingineresti (+29,4%).

Pe elemente de structura s-au inregistrat cresteri la toate componentele astfel: lucrarile de constructii noi (+38,3%), lucrarile de intretinere si reparatii curente (+30,1%) si lucrarile de reparatii capitale (+30,0%).
In perioada 1 ianuarie – 30 aprilie 2007, comparativ cu perioada corespunzatoare din anul precedent, valoarea lucrarilor de constructii a inregistrat, de asemenea, o crestere cu 30,5 %, crestere sustinuta de toate cele trei categorii de lucrari: lucrari de reparatii capitale (+32,0%), lucrari de constructii noi (+31,3%) si lucrari de intretinere si reparatii curente (+28,1%).

Pe tipuri de constructii cresteri s-au inregistrat la cladiri nerezidentiale (+35,7%), constructiile ingineresti (+30,3%) si lucrarile executate la cladiri rezidentiale (+22,0%).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri