Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a inregistrat astazi doua oferte pentru 84,3% din actiunile detinute la Foradex SA Bucuresti, una de la consortiul Amteck Investitii SRL, Cuprom SA si IPRONEF SA si alta de la Uzuc SA Ploiesti, informeaza un comunicat AVAS.
Comisia de negociere urmeaza sa deschida si sa analizeze documentele de participare depuse de cei doi ofertanti pentru a stabili daca acestia indeplinesc criteriile pentru faza de negociere a ofertelor depuse.

AVAS a publicat anuntul de privatizare pe 2 mai 2007. Societatea va fi privatizata prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile.

Foradex SA Bucuresti are un capital social de 11.194.977,5 lei si ca activitate principala alte lucrari speciale de constructii. Valoarea nominala a unei actiuni este de 2,5 lei. Actionarii societatii sunt AVAS cu 84,34%, Amteck Investitii SRL cu 15,29% si alti actionari, persoane fizice cu 0,36 %.

Pachetul de actiuni de 84,34% detinut de stat la Foradex SA a mai fost scos la privatizare, fara succes, anul trecut, de catre Oficiul pentru Privatizare si Participatiile Statului in Industrie. Ulterior, Foradex a fost transferata la AVAS, alaturi de alte 40 de societati din portofoliul OPSPI.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri