Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a inregistrat astazi doua oferte pentru 84,3% din actiunile detinute la Foradex SA Bucuresti, una de la consortiul Amteck Investitii SRL, Cuprom SA si IPRONEF SA si alta de la Uzuc SA Ploiesti, informeaza un comunicat AVAS.

Comisia de negociere urmeaza sa deschida si sa analizeze documentele de participare depuse de cei doi ofertanti pentru a stabili daca acestia indeplinesc criteriile pentru faza de negociere a ofertelor depuse.

AVAS a publicat anuntul de privatizare pe 2 mai 2007. Societatea va fi privatizata prin negociere pe baza de oferte finale, imbunatatite si irevocabile.

Foradex SA Bucuresti are un capital social de 11.194.977,5 lei si ca activitate principala alte lucrari speciale de constructii. Valoarea nominala a unei actiuni este de 2,5 lei. Actionarii societatii sunt AVAS cu 84,34%, Amteck Investitii SRL cu 15,29% si alti actionari, persoane fizice cu 0,36 %.

Pachetul de actiuni de 84,34% detinut de stat la Foradex SA a mai fost scos la privatizare, fara succes, anul trecut, de catre Oficiul pentru Privatizare si Participatiile Statului in Industrie. Ulterior, Foradex a fost transferata la AVAS, alaturi de alte 40 de societati din portofoliul OPSPI.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
1999 - Privatizarea Dacia cu Grupul Renault