Guvernul a decis redistribuirea fondurilor ramase necheltuite in 2006 pentru lucrarile de construire a autostrazii Bucuresti - Constanta, mai exact pentru sectoarele Drajna - Fetesti si Fetesti - Cernavoda, banii urmand a fi folositi in perioada 2007-2009.
Potrivit planului elaborat in cursul anului 2005 pentru accelerarea lucrarilor si finalizarea inainte de termenul stabilit prin contract a Autostrazii Bucuresti - Constanta, sectoarele Drajna - Fetesti si Fetesti - Cernavoda, s-au alocat 170 milioane lei pentru perioada 2006-2009. In 2006 au fost alocati 136,5 milioane lei, insa au fost cheltuite doar o parte din fonduri, respectiv 107,9 milioane lei.

Suma ramasa nefolosita in 2006 va fi repartizata pentru perioada ramasa. Suma alocata pentru 2007 va fi suplimentata cu 14 milioane lei, astfel incat pentru accelerarea lucrarilor la autostrada Soarelui se vor cheltui aproximativ 46,4 milioane lei. De asemenea, bugetul alocat pentru 2008 a fost suplimentat cu noua milioane lei, iar bugetul pe anul viitor pentru autostrada va ajunge la zece milioane lei. In 2009 bugetul va fi suplimentat cu 5,2 milioane lei, astfel incat acesta va fi de 5,6 milioane lei.

Conform autoritatilor, autostrada Bucuresti - Constanta va fi finalizata, cel mai probabil, in vara anului 2009, urmand ca in toamna acestui an sa fie ales contructorul care va realiza ultimul troson, respectiv Cernavoda - Constanta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri