Comisia de privatizare a societatii Automobile Craiova a mai solicitat companiei Ford Motor Company, singurul ofertant pentru preluarea pachetului de 72,4% detinut de stat, o serie de documente de participare, negocierile urmand sa inceapa dupa completarea acestora, informeaza AVAS.
Reprezentantii Ford si-au luat angajamentul sa puna la dispozitia AVAS documentele solicitate, pana la sfarsitul acestei saptamani, precizeaza comunicatul Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului.

Comisia de negociere va stabili data deschiderii ofertei tehnice, dupa ce va primi documentele, se arata in acelasi comunicat.

Potrivit declaratiilor presedintelui Comisiei de privatizare, Sebastian Vladescu, negocierile cu Ford Motor Company pentru privatizarea societatii Automobile Craiova, ar fi trebuit sa inceapa luni, dupa deschiderea ofertei financiare si celei tehnice.

La sfarsitul saptamanii trecute, Comisia de privatizare a deschis plicurile sigilate cu documentele depuse de compania americana, in vederea cumpararii pachetului de actiuni de 72,4% detinut de stat. La acel moment, Vladescu a apreciat ca la o prima verificare documentele sunt complete.

Anuntul de privatizare a pachetului de actiuni de 72,4% detinut de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului la Automobile Craiova (Daewoo) a fost publicat pe 23 mai. Ofertele finale, imbunatatite au putut fi depuse pana pe 5 iulie.

Anterior, Comisia a mai publicat un anunt pentru depunerea de scrisori de intentie neangajante, pana pe 25 aprilie. La data limita, Comisia a primit trei oferte neangajante pentru Automobile Craiova, de la societatile General Motors Corporation, Ford Motors Company si JSC Russian Machines.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri