Societatea Euro Proconsult SRL Cluj Napoca a fost declarata castigatoare a licitatiei cu oferta in plic pentru vanzarea a 100% din Senzorom CCP SA Cluj Napoca, valoarea totala a tranzactiei fiind de 397.000 euro, a anuntat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.
In perioada urmatoare, comisia de privatizare a societatii va negocia cu Euro Proconsult clauzele contractuale in vederea incheierii tranzactiei si a semnarii contractului de vanzare-cumparare de actiuni, precizeaza comunicatul AVAS. Valoarea totala a tranzactiei este de 397.000 euro, reprezentand pretul pachetului de actiuni, investitii pentru dezvoltare si de mediu, precum si capital de lucru.

Ofertele pentru privatizarea societatii au fost depuse pe 14 august 2007, din partea a doi investitori: Univestitatea Babes Bolyai Cluj Napoca si Euro Proconsult SRL Cluj Napoca. Comisia de privatizare a decis, in urma analizei documentelor de participare depuse de cei doi ofertanti, sa respinga de la licitatie Univestitatea Babes Bolyai Cluj Napoca deoarece nu a indeplinit conditiile din oferta de vanzare a AVAS.

Senzorom CCP Cluj Napoca are ca obiect de activitate fabricarea altor produse chimice si un capital social de 5.532,5 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri