Societatea Euro Proconsult a castigat licitatia pentru vanzarea Senzorom Cluj

Societatea Euro Proconsult SRL Cluj Napoca a fost declarata castigatoare a licitatiei cu oferta in plic pentru vanzarea a 100% din Senzorom CCP SA Cluj Napoca, valoarea totala a tranzactiei fiind de 397.000 euro, a anuntat Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului.

In perioada urmatoare, comisia de privatizare a societatii va negocia cu Euro Proconsult clauzele contractuale in vederea incheierii tranzactiei si a semnarii contractului de vanzare-cumparare de actiuni, precizeaza comunicatul AVAS. Valoarea totala a tranzactiei este de 397.000 euro, reprezentand pretul pachetului de actiuni, investitii pentru dezvoltare si de mediu, precum si capital de lucru.

Ofertele pentru privatizarea societatii au fost depuse pe 14 august 2007, din partea a doi investitori: Univestitatea Babes Bolyai Cluj Napoca si Euro Proconsult SRL Cluj Napoca. Comisia de privatizare a decis, in urma analizei documentelor de participare depuse de cei doi ofertanti, sa respinga de la licitatie Univestitatea Babes Bolyai Cluj Napoca deoarece nu a indeplinit conditiile din oferta de vanzare a AVAS.

Senzorom CCP Cluj Napoca are ca obiect de activitate fabricarea altor produse chimice si un capital social de 5.532,5 lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »



Setari Cookie-uri