Adunarile Generale Extraordinare ale Actionarilor de la cele cinci societati divizate din Nitramonia Fagaras: Nitrofertilizer, Nitroexplosives, Nitroservice, Nitrotrans si Nitrocontrol au decis declansarea procedurilor de lichidare voluntara

Adunarile Generale Extraordinare ale Actionarilor ale societatilor Nitrofertilizer, Nitroexplosives, Nitroservice, Nitrotrans si Nitrocontrol au adoptat hotararea de dizolvare si lichidare voluntara vineri, 17 august.

Totodata au fost aprobate programele de restructurare totala ale acestor companii. Programele de restructurare totala au avut la baza intelegeri ale conducerilor administrative ale celor cinci companii cu Sindicatul Liber Nitramonia – Rompiro, precizeaza comunicatul, si prevad disponibilizarea, cu acordarea de plati compensatorii, in doua etape, a salariatilor societatilor comerciale. Astfel vor fi disponibilizati 161 salariati de la societatea Nitrofertilizer, 43 salariati de la Nitrotrans, 168 salariati (Nitroexplosives), 67 salariati (Nitrocontrol) si 130 salariati (Nitroservice).

AGEA de la cele cinci companii a mai hotarat si incetarea mandatului membrilor Consiliului de Administratie si numirea unui administrator unic pana la selectarea lichidatorului.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) detine la fiecare dintre cele cinci societati un pachet de actiuni de 79,052% din capitalul social.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si