Adunarile Generale Extraordinare ale Actionarilor de la cele cinci societati divizate din Nitramonia Fagaras: Nitrofertilizer, Nitroexplosives, Nitroservice, Nitrotrans si Nitrocontrol au decis declansarea procedurilor de lichidare voluntara
Adunarile Generale Extraordinare ale Actionarilor ale societatilor Nitrofertilizer, Nitroexplosives, Nitroservice, Nitrotrans si Nitrocontrol au adoptat hotararea de dizolvare si lichidare voluntara vineri, 17 august.

Totodata au fost aprobate programele de restructurare totala ale acestor companii. Programele de restructurare totala au avut la baza intelegeri ale conducerilor administrative ale celor cinci companii cu Sindicatul Liber Nitramonia – Rompiro, precizeaza comunicatul, si prevad disponibilizarea, cu acordarea de plati compensatorii, in doua etape, a salariatilor societatilor comerciale. Astfel vor fi disponibilizati 161 salariati de la societatea Nitrofertilizer, 43 salariati de la Nitrotrans, 168 salariati (Nitroexplosives), 67 salariati (Nitrocontrol) si 130 salariati (Nitroservice).

AGEA de la cele cinci companii a mai hotarat si incetarea mandatului membrilor Consiliului de Administratie si numirea unui administrator unic pana la selectarea lichidatorului.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) detine la fiecare dintre cele cinci societati un pachet de actiuni de 79,052% din capitalul social.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri