Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a prelungit cu 30 de zile, pana pe 30 septembrie, valabilitatea ofertei de vanzare a pachetului de actiuni detinut la INTEC Bucuresti, pentru a putea continua negocierea cu cei trei ofertanti.
AVAS a primit trei oferte pentru cumpararea pachetului de actiuni reprezentand 70,11% din actiunile INTEC SA Bucuresti, din partea: consortiului format din BG Management Consultants SRL si Dinescu Lucian, consortiului format din Atlassib, Utis Industries si PAS INTEC 2004, consortiului format din ICIT FIBRESIN si Asandei Ion.

In prezent, comisia de negociere analizeaza documentele depuse de cei trei ofertanti care atesta indeplinirea criteriilor de precalificare. Printre aceste criterii se numara: experienta in domeniul cercetarii-dezvoltarii pentru ramura de stiinta a societatii comerciale sau pentru o ramura inrudita, bonitate financiara si capacitate de a prelua o noua afacere.

Potrivit Legii nr. 137/2002, cu modificarile si completarile ulterioare "institutia publica implicata poate decide justificat prelungirea termenului de valabilitate a ofertei de vanzare pentru perioade succesive ce nu pot depasi 30 de zile fiecare si care nu pot insuma mai mult de 180 de zile". Aceasta este a doua prelungire a valabilitatii ofertei de vanzare a pachetului majoritar detinut la INTEC. Oferta initiala a fost prelungita pana pe 31 august, dupa ce niciunul dintre cei trei investitori care au depus oferte la primul anunt - BG Management Consultants SRL in consortiu cu persoana fizica Dinescu Lucian, consortiul format din A2 IMPEX SRL, UTTIS Industries SA, Cerob SRL si Asociatia PAS INTEC 2004 si Atlassib SRL - nu a reusit sa obtina punctajul minim de precalificare.

Metoda de vanzare a celor 190.211 actiuni este negocierea pe baza de oferte tehnice, in cadrul careia oferta tehnica detine o pondere de 60%.

INTEC SA Bucuresti activeaza in domeniul cercetarii si dezvoltarii in stiinte fizice si naturale. Actionarii societatii sunt: AVAS cu 70,11%, Aris Consult Invest SRL cu 29,52%, Dan Codescu cu 0,37%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri