Numarul expozantilor straini prezenti la TIM a crescut cu 21% anul acesta

Peste 550 de firme vor fi prezente anul acesta la Targul International de Mobila organizat de Romexpo, numarul expozantior straini majorandu-se cu 21% comparativ cu 2006.

"Cei mai multi expozanti straini provin din Uniunea Europeana, dar nu lipsesc nici tarile care sunt traditionale piete de desfacere pentru obiectele de mobilier, respectiv Rusia si Turcia", a declarat directorul de organizare targuri si expozitii Romexpo, Mariana Dicianu.

Numarul expozantilor la aceasta editie este cu circa 10% mai mare decat cel al participantilor la editia precedenta, iar suprafata ocupata este de circa 55.000 metri patrati, in crestere cu 10% fata de editia precedenta.

Targul International de Mobila va incepe pe 5 septembrie si va dura cinci zile. La cea de-a16-a editie a targului international de mobila vor participa reprezentanti din 17 tari, Austria, Bulgaria, Danemarca, Federatia Rusa, Franta, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ungaria.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri