Aproximativ 60 de artere principale din Capitala vor fi gata pana la 15 septembrie

Aproximativ 60 din cele 78 de bulevarde principale ale Capitalei aflate in executie vor fi finalizate pana la data de 15 septembrie, multe dintre ele aflandu-se deja in faza din receptie, a declarat, citat de NewsIn, primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.

Potrivit lui Videanu, pana la 15 septembrie vor fi date in folosinta 60 de bulevarde principale aflate in lucru, din cele 78 care se afla in executie. Primarul general a explicat ca exista insa probleme in ceea ce priveste asfaltarea a trei sau patru dintre artere, deoarece se afla in litigiu.

Totodata, Videanu a precizat ca si lucrarile in Centrul Istoric, dar numai pe strada Smardan, vor fi gata pana pe 20 septembrie, cand vor fi sarbatorite Zilele Bucurestiului. "Primul tronson reabilitat din Centrul Istoric va fi inaugurat cu ocazia Zilelor Bucurestiului", a mentionat edilul sef al Capitalei.

Lucrarile in zona pilot din Centrul Istoric, delimitata de zona Lipscani-Magheru-Splaiul Independentei-Calea Victoriei, vor fi gata la 28 aprilie 2008, conform proiectului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri