Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a efectuat, miercuri, ultimele plati din alocarea financiara pentru acest an, cu 40 de zile inainte de termenul scadent, respectiv 31 decembrie 2007, potrivit unui comunicat remis de APDRP
Potrivit sursei citate, in acest an au fost facute plati in valoare de 302,97 milioane de euro, fiind alocate integral fondurile repartizate pentru acest an.

"Desi din fondurile pentru anul 2004 mai sunt de platit aproximativ 73 de milioane de euro, aceasta suma a fost echivalata cu avansul de 75 de milioane de euro pe care Romania l-a primit inainte de demararea propriu-zisa a programului SAPARD. Acest avans a fost scazut din alocarea anului 2004, in consecinta, fiind alocate proiectelor SAPARD toate fondurile care trebuiau platite in acest an", se precizeaza in comunicatul APRDP.

APDRP va efectua in continuare plati, sumele fiind asigurate prin alocarea financiara din 2005. De asemenea, pana in luna decembrie 2008, termenul limita pentru finalizarea programului SAPARD, APDRP va trebui sa plateasca alocarile aferente anilor 2005 si 2006, in valoare de 474 milioane de euro.

Prin programul SAPARD au fost aprobate si contractate 4.713 proiecte, in valoare de 1,49 miliarde de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri