ANL va demara procedura de contractare prin credit ipotecar a 49 de apartamente in Bucuresti

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe luni, 26 noiembrie 2007, procedura de contractare a 49 de apartamente cu credit ipotecar in cartierul Henri Coanda, dupa ce recent a folosit aceeasi procedura pentru contractarea a 100 de apartamente in municipiul Ploiesti, potrivit reprezentantilor ANL.

Cele 49 de apartamente oferite spre contractare in Capitala sunt distribuite in noua blocuri de trei tipuri, cu regim de inaltime de doua-trei etaje. Din totalul locuintelor, 18 apartamente au doua camere, 25 de apartamente au trei camere, trei apartamente dispun de patru camere, iar trei apartamente de cate cinci camere.

Cei interesati pot vizita in perioada pana in 14 decembrie expozitia de prezentare a acestor locuinte, organizata in Sala Multifunctionala, la sediul Agentiei Nationale pentru Locuinte unde pot obtine informatii si se pot inscrie in vederea contractarii.

Declaratiile notariale si certificatele de solvabilitate emise de banca se vor depune de catre solicitantii interesati in perioada 17 decembrie 2007 – 20 ianuarie 2008, la Registratura ANL. Persoanele care doresc sa contracteze o locuinta in acest cartier trebuie sa fie inscrise in baza de date ANL si sa urmeze procedura de contractare lansata de ANL.

Agentia Nationala pentru Locuinte a demarat la inceputul acestei saptamani aceeasi procedura de contractare prin credit ipotecar a alte 100 de apartamente in municipiul Ploiesti.

De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii octombrie au fost finalizate si receptionate prin intermediul ANL 1.317 unitati locative pentru tineri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Ludovic Orban: Garantarea creditelor pentru companiile mari a fost aprobată
Setari Cookie-uri