Romania a primit 46,5 milioane euro de la Comisia Europeana, prin "Facilitatea de Tranzitie 2007", ultimul instrument de finantare "pre-aderare" oferit de UE, dupa care, de anul viitor, Romania va incepe sa primeasca fonduri structurale, a anunta Ministerul Economiei si Finantelor.
"Prin acest program, Romania incheie etapa de tranzitie. Proiectele propuse de partea romana sunt grupate pe mai multe domenii, respectiv justitie si afaceri interne, agricultura, politici sociale si de angajare, protectia mediului, finante si vama, energie si securitate nucleara si capacitate administrativa", se precizeaza in comunicatul ministerului.

Cei mai multi bani (12,448 milioane euro) au mers catre administratie, finante si vama (peste 10 milioane euro) si justitie si afaceri interne (8,75 milioane euro). Aceste domenii au fost urmate de agricultura (4,872 milioane euro), politicile sociale si de angajare (4,75 milioane euro), energie si securitate nucleara (3,07 milioane euro) si protectia mediului (2,52 milioane euro).

Acest program va se va derula in paralel cu implementarea fondurilor structurale, au mai anuntat reprezentantii Finantelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri