Reprezentantii Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) l-au votat functia de presedinte al institutiei pe Mihail Vlasov, detinatorul presedentiei Camerei de Comert Iasi, au declarat pentru NewsIn surse din cadrul CCIR.

„Mihail Vlasov a fost ales presedinte al a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei cu 32 de voturi pro si cinci impotriva”, au declarat sursele citate.

Potrivit datelor CCIR, 39 de persoane din Colegiul de Conducere al CCIR au votat pentru alegerea presedintelui, insa doua voturi au fost anulate.

Mihail Vlasov va ocupa functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei pentru patru ani.

Presedintele CCIR este ales de Colegiul de Conducere si numai membrii acestuia pot candida pentru aceasta functie.

Postul de director interimar al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a fost ocupat pana acum de Dragos Seuleanu. Acesta nu a mai putut candida pentru obtinerea presedintiei din cauza faptului ca nu a obtinut voturile necesare pentru includerea in Colegiul de Conducere al CCIR.

La inceputul lunii iulie, Dragos Seuleanu a declarat ca intentioneaza sa candideze pentru functia de presedinte al CCIR.

Dragos Seuleanu a preluat functia de presedinte al CCIR la sfarsitul lunii mai 2007, dupa ce fostul sef al institutiei, Victor Babiuc, si-a dat demisia din motive personale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Ministrul Economiei: Furnizorii de gaze fac o golănie cu preţurile din oferte
Setari Cookie-uri