13,000 de tineri profesionisti, 114 angajatori Top 10 in fiecare industrie, 3,000 de oferte de cariera, 10 industrii dinamice pentru care nevoia de tineri profesionisti talentati este in continua crestere, 30 de workshop-uri de cariera, 1,300 de angajari la ultima editie – cel mai mare targ de cariera din Romania pentru tineri profesionisti revine cu a patra editie.
Pe 21 si 22 martie la Sala Palatului Angajatori de TOP va strange cei mai mari angajatori din Romania si o oferta de joburi impresionanta pentru studenti si tineri profesionisti cu pana la 7 ani de experienta.

Tinerii profesionisti prezenti apreciaza la Angajatori de TOP numarul mare de joburi de calitate din toate domeniile, ceea ce le ofera o perspectiva a pietei locurilor de munca si posibilitatea de a capata informatii relevante pentru dezvoltarea carierei lor. (cf. Chestionar realizat in timpul Angajatori de TOP, octombrie, 2007, 300 respondenti).

“Reprezentativ pentru aceasta editie este prezenta celor mai importanti jucatori din cateva industrii – Telecom, Bancar, Big 4, IT&C, Consultanta, Auto, FMCG, Inginerie. Daca esti un tanar interesat de un job in oricare dintre aceste domenii, in numai doua zile poti afla care sunt toate oportunitatile din domeniu si poti alege in urma discutiilor cu angajatorii si a workshopurilor jobul care ti se potriveste cel mai bine”, Mihai Cima, Project manager, Catalyst Solutions.

Noutatile editiei:
• Peste 3,000 de joburi pentru tineri profesionisti cu experienta de pana la 7 ani;
• Se lanseaza 20 de programe speciale de recrutare pentru tineri absolventi cu background in domeniul economic, IT&C si tehnic;
• Tinerii interesati de Audit, Taxe sau Consultanta pot afla intr-o singura zi ofertele de joburi ale celor mai mari jucatori din domeniu – Big 4 – Deloitte, PriceWaterhouseCoopers, Ernst&Young, KPMG;
• Tehnologii IT de viitor - Workshop. Afli care sunt tehnologiile care vor fi folosite in urmatorii ani si cum te mentii competitiv pe piata fortei de munca;
• Strategii de cariera in Consultanta - Workshop. Afla cum iti poti dezvolta cariera intr-un domeniu cu una dintre cele mai mari cresteri la nivel global si cum poate arata un plan de cariera;
• 28 de workshopuri de cariera vor fi sustinute de companiile prezente la eveniment.

“Asteptam un numar de minim 13,000 de tineri interesati de cele peste 3000 de oportunitati de cariera oferite si mai ales de workshopuri. Evenimentul s-a deschis deja online pe www.hipo.ro si in numai doua zile s-au inscris cateva mii de aplicatii. In urma editiei precedente s-au realizat peste 1300 de angajari si ne asteptam ca in martie numarul de angajari sa creasca cu 20%”, declara Mihai Cima.

Industriile prezente la Angajatori de TOP: Big 4 - Audit, Taxe, Consultanta (Deloitte, PriceWaterhouseCoopers, Ernst&Young, KPMG), Telecom (Vodafone, Orange, Ericsson, Cosmote, ZAPP, UPC, RDS&RCS), Consultanta (Accenture, BearingPoint, ABS, TASC), IT (Microsoft, Adobe, IBM, Oracle, Lyngsoe Sistems, Siemens, Route 66, Thales, TotalSoft, Xerox, Sincron, S&T, Ixia), Bancar/financiar (Raiffeisen Bank, BRD groupe Societe Generale, ING Bank, Unicredit Tiriac Bank, Bancpost, ABN Amro, ING Asigurari de Viata, GE Money, Intercapital Invest), FMCG (British American Tobacco, Tuborg, Coca Cola HBC, Danone, P&G, JTI, Henkel, Kraft), Retail (Metro Cash&Carry, Carrefour, Bricostore, Real - Hypermarket, Elmec), BPO (HP, Accenture, TMF, WNS), Inginerie (Dacia groupe Renault, Apa Nova Bucuresti, Tenaris, Veolia Water Solutions and Technologies, Rompetrol, Distrigaz Sud, Acvatot), Real estate (Impact – Developer & Contractor, Colliers), Marketing si cercetari de piata (Ipsos Interactive Services, Daedalus Consulting).

Angajatori de TOP va fi deschis vineri, 21 martie, intre 10.00 – 19.00 si sambata, 22 martie, intre 10.00 – 17.00. Intrarea este gratuita. Tinerii pot gasi toate informatiile despre eveniment si pot aplica la joburi pe www.hipo.ro, platforma online a evenimentului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri