Ministerul Transporturilor cauta evaluatori in vedere listarii Aeroportului Otopeni( AIHCB) la Bursa de Valori Bucuresti, compania urmeaza sa organizeze procedura de atribuire a contractului pentru efectuarea raportului de evaluare .
Ministerul Transporturilor a initiat demersurile in vederea listarii CN Aeroportul Intrenational Henri Coanda Bucuresti la Bursa de Valori Bucuresti, urmand ca AIHCB sa organizeze procedura de atribuire a contractului avand ca obiect prestarea serviciilor de intocmire a raportului de evaluare a companiei.

Intocmirea Raportului de evaluare a companiei este necesar pentru procesul de admitere la tranzactionarea pe Bursa de Valori Bucuresti a actiunilor companiei, in conformitatea cu prevederile HG 574/2006.

De asemenea, firmele interesate sa participe la procedura de achizitie publica a AIHCB trebuie sa fie agreate de Ministerul Transporturilor.Astfel, MT anunta organizarea licitatiei in vederea atribuirii contractului de prestari servicii de investitii financiare/intermediere pentru pregatirea, promvarea si intermedierea ofertei publice secundare de vanzare de actiuni detinute de achizitor al Aeropoetului Otopeni.Termenul de depunere al documentatiei pentru agreere este pana la 31 martie.

Numarul de actiuni ce vor fi puse la in vanzare prin oferta publica derulata pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va reprezenta 5% din capitalul social al CN Aeroportul Intrenational Henri Coanda Bucuresti.

Aeroportul Otopeni in calitate de autoritate contractanta a decis anularea procedurii de achizitie publica lansata pe 12 februarie, in vederea atribuirii contractului de achizitie publica avand ca obiect furnizarea de echipament de detectare a explozivilor tip EDS- CT pentru controlul bagajelor de cala. In plus, AIHCB a anulat si procedura de licitatie deschisa lansata in data de 17 ianuarie, in vderea atribuirii contractului de achzitie publica avand ca obiect achizitionarea unei autospeciale cu aparatura conventionala cu raze X pentru controlul de securitte al aeroportului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri