Asocierea Boegl–Geiger–Comtram JV a castigat licitatia pentru obiectivul “Constructia Variantei de Ocolire Sibiu la Standard de Autostrada – Lucrari Ramase de Executat Sectiunea 1”, pentru suma de 48.816.180,35 euro, fara TVA.
Potrivit comunicatului Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), "procedura de atribuire aplicata a fost licitatia deschisa, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut".

In urma analizei ofertelor depuse in data de 18 februarie 2008, a fost declarata castigatoare oferta transmisa de catre asocierea Boegl–Geiger–Comtram JV, pretul ofertei fiind de 48.816.180,35 euro, fara TVA, pentru constructia variantei de ocolire a municipiului Sibiu la standard de autostrada, pe o portiune de 14,76 kilometri.

Proiectul este cofinantat de Comisia Europeana prin Facilitatea ex-ISPA si de catre Guvernul Romaniei prin Bugetul de Stat, iar contractul urmeaza sa fie semnat in perioada urmatoare, conform prevederilor legale. Durata de implementare a contractului este de 18 luni pentru lucrarile de executie si 24 de luni, perioada de garantie.

Potrivit CNADNR, varianta de ocolire Sibiu la standard de autostrada va contribui la fluidizarea traficului pe Axa Prioritara 7 TEN -T (Reteaua Trans-Europeana de Transport), fiind unul dintre cele mai importante proiecte din zona.

Varianta de ocolire Sibiu face parte dintr-o serie de 70 de variante ocolitoare care se afla in executie, sau pentru care procedurile de licitatie vor fi demarate in perioada urmatoare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri