Investitiile in marketing in Europa vor creste cu peste 150 milioane dolari in 2008, iar cele peste trei milioane de USD investiti deja in design-ul de produs in regiune vor creste de asemenea, au precizat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.
LG Electronics, unul din lideri mondiali in domeniul electronicelor si al comunicatiilor mobile, va creste semnficativ nivelul investitiilor in operatiunile derulate in Europa, avand ca obiectiv cresterea cotei de piata in urmatorii doi ani, a anuntat joi compania. In acest an, investitiile in marketing, design si pozitionarea de top pe piata din Europa vor atinge milioane de dolari.

Noile investitii au fost evidentiate prin deschiderea noului Centru de Design European din Londra, din care vor face parte 22 de designeri de diverse nationalitati, acestia fiind responsabili de dezvoltarea produselor special pentru piata europeana, iar noua strategie va asigura o crestere de 10-15% in Europa pentru 2008.

“In acest an LG sarbatoreste 50 de ani, un moment potrivit pentru evaluarea succesului obtinut pana in prezent si pentru a determina cum putem continua sa crestem. Inovatia a fost dintotdeauna o caracteristica a LG, nu doar in ce priveste produsele noastre, dar si in modul de abordare a business-ului. Schimbarea este perceputa frecvent ca reprezentand o amenintare, dar este esentiala pentru a obtine succesul la nivel global,” a afirmat presedinte LG Electronics Europa, James Kim.

Potrivit companiei, aceste schimbari se reflecta si in strategia de resurse umane, compania recrutand angajati europeni pentru orice nivel. LG are in jur de 2500 de angajati in intreaga Europa, inregistrand o crestere de 20% a personalului in ultimele 12 luni. Cea mai mare schimbare ramane insa faptul ca peste o treime din pozitiile de presedinte din filialele din Europa, ocupate in prezent exclusiv de personal corean, urmeaza sa fie ocupate de europeni in urmatorii ani.

LG Electronics este unul din lideri mondiali in furnizarea de produse din domeniul electronicii, informatiilor si comunicatiilor. Compania are peste 82.000 de angajati in cele 110 de birouri, care includ 81 de filiale deschise in intreaga lume. Alcatuita din 4 mari divizii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display si Digital Media cu vanzari globale de peste 38.5 miliarde USD in 2006, LG Electronics este cel mai mare producator de terminale, aparate de aer conditionat, televizoare cu plasma, sisteme de stocare optica, DVD playere si sisteme home theater de pe piata mondiala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri