Autoritatea pentru Valorificarea activelor Statului (AVAS) ofera la vanzare 206.054 actiuni, reprezentand 70,21752% din capitalul social al SC Prelucrarea Carnii Splai SA Bucuresti, se arata intr-un anunt al autoritatii.
Vanzarea celor 206.054 actiuni se va face in cadrul licitatiei cu strigare ce va avea loc in data de 9 decembrie 2008, orele 13,00 la sediul Autoritatii.

Pretul de pornire al licitatiei este de 18,96 lei/actiune, iar valoarea pachetului de actiuni oferit la vanzare este de 3.906.783,84 lei. Dosarul de prezentare a societatii poate fi achizitionat de catre cei interesati incepand cu data de 2 octombrie de la AVAS.

Pentru participarea la licitatie este obligatorie cumpararea Dosarului de prezentare a carui valoare este 1.056 lei plus TVA si achitarea Taxei de participare la licitatie in suma de 1.540 lei plus TVA. Totodata, potentialii cumparatori trebuie sa plateasca taxa de acces direct la date si informatii, in suma de 739,20 lei plus TVA. De asemenea, trebuie achitata o Garantie de participare a carei valoare este 103.027 lei.

Societatea are ca activitate principala productia si conservarea carnii. Restul actiunilor reprezentand 28,78248 % sunt detinute de P.P.M.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri