Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale va organiza, pe 2 decembrie, doua licitatii pentru cumpararea de servere si software, valoarea achizitiei fiind estimata la circa 9,7 milioane lei (2,63 milioane euro), fara TVA, potrivit anuntului, publicat pe sistemul www.e-licitatie.ro.
Prima licitatie prevede incheierea unui contract de furnizare de servere, suma estimata pentru achizitionarea acestora fiind de 2,99 milioane lei fara TVA, in timp ce a doua are ca scop cumpararea de software si sistem informatic aferente extinderii Sistemului Electronic National (SEN), la o valoare estimata la 6,72 milioane lei, fara TVA, se arata in anuntul de intentie, publicat pe sistemul electronic de achizitii publice.

SEN a fost infiintat ca platforma comuna pentru dezvoltarea guvernarii electronice in Romania, in baza Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Milioane de euro pentru revista Primariei Sectorului 1