Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara (DRDP) a anuntat ca exista pericolul ca lucrarile la autostrada Timisoara - Arad sa nu inceapa la timp, dupa ce o casa de avocatura a contestat rezultatul unor licitatii organizate de DRDP, iar cazul a ajuns in instanta.
Ministerul Tranporturilor a desemnat, miercuri, firma castigatoare si a anuntat constructorul care va executa lucrarile la autostrada Arad-Timisoara, iar in termen de 28 de zile constructorul ar trebui sa semneze contractul si sa prezinte scrisoarea de garantie de buna executie, transmite corespondentul NewsIn. Cu toate acestea, potrivit DRDP, exista pericolul ca lucrarile sa nu inceapa la data stabilita, dupa ce a fost contestat rezultatul licitatiei pentru incheierea contractelor de asistenta juridica, in vederea exproprierii terenurilor afectate de constructia autostrazii.

"DRDP Timisoara a organizat licitatia pentru incheierea contractelor de asistenta juridica, in vederea exproprierii terenurilor afectate de constructia autostrazii. Casa de Avocatura Bostina si Avocatii din Bucuresti a contestat rezultatul licitatiei la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, iar Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a dat castig de cauza Directiei, motiv pentru care DRDP a incheiat contractele in cauza. Ilegal, Curtea de Apel Bucuresti a dispus suspendarea contractelor deja incheiate de DRDP Timisoara, iar la aceasta data se asteapta judecarea cauzei la Curtea de Apel Timisoara, in data de 3 decembrie 2008 si a recursului formulat de DRDP Timisoara impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti la data de 3 martie 2009”, a declarat directorul DRDP, Ioan Malita, potrivit NewsIn.

Valoarea de executie a tronsonului din autostrada Arad - Timisoara si a centurii municipiului Arad este de 307 milioane de euro. Finantarea provine de la BEI, iar perioada de executie a lucrarilor este de 24 de luni. Lungimea tronsonului de autostrada Arad - Timisoara este de 32 kilometri, iar lungimea centurii Aradului este de 12 kilometri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri