Liderul PDL Emil Boc a declarat ca democrat-liberalii nu s-au consultat cu presedintele Traian Basescu in privinta desemnarii noilor ministri, decizia fiind luata in Biroul Permanent National al partidului.

"Nu am avut nicio discutie pe aceasta tema cu presedintele Traian Basescu", a precizat Emil Boc.

Potrivit deciziei BPN, lista viitorilor ministri ai cabinetului Boc, din partea PDL, este formata din: Gabriel Sandu la Ministerul Comunicatiilor, Gheorghe Pogea la Ministerul Finantelor, Adriean Videanu, la Ministerul Economiei, Radu Berceanu , la Ministerul Transporturilor, Mihai Stanisoara, la Ministerul Apararii, Vasile Blaga, la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, la Ministerul Turismului, Monica Iacob Ridzi, la Ministerul Tineretului si Teoader Paleologu, la Ministerul Culturii.

In ceea ce priveste Ministerul Justitiei, Emil Boc a spus ca va trebui sa se consulte cu PSD, ramanand valabil ca va fi un ministru independent. "Potrivit Protocolului va trebui sa fie o propunere din partea celor doua formatiuni, independent. Solutia a fost de a continua cu un independent la Ministerul Justitiei. Acesta va fi anuntat atunci cand vom gasi un acord", a spus Boc.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si