Laszlo Borbely a declarat la semnarea protocolului de predare-primire a Ministerului Dezvoltarii ca ii lasa noului ministru, Vasile Blaga, un minister fara datorii si este convins ca acesta va continua proiectele demarate de el.
"Il cunosc pe Vasile Blaga de mult timp si cred ca va administra bine acest minister. Pot spune ca las un minister curat din toate punctele de vedere si cel mai important lucru este ca nu avem datorii. Am avut de la inceput ambitia de a colabora foarte bine si de avea o relatie buna cu constructorii si sper ca noul ministru sa inteleaga ca toate proiectele demarate aici sunt importante si nu trebuie neglijate", a spus Laszlo Borbely.

Odata cu semnarea protocolului de predare-primire a Ministerului Dezvoltarii, Borbely i-a facut cadou lui Vasile Blaga o casca de constructor, cu inscriptia ''Autostrada Transilvania'', si o minge antistres si i-a cerut noului ministru sa sprijine proiectul de constructie al Autostrazii Transilvania, chiar daca nu tine de ministerul lui. Borbely i-a mai cerut lui Blaga sa nu ezite sa mearga pe santiere pentru a vedea stadiul lucrarilor.

Noul ministru al Dezvoltarii, Vasile Blaga a spus la randul sau ca se considera un ministru norocos dupa ce a preluat acet minister. ''Am colaborat si inainte cu ministrul Borbely. stiu ca acesta a facut treaba buna. Am avut in ultimele zile mai multe discutii si intalniri pentru ca ministerul sa functioneze neintrerupt. Guvernele vin si pleaca insa colectivitatile trebuie sa se dezvolte in continuare.
Acestea isi stiu mai bine prioritatile decat guvernul central'', a declarat Blaga.

Vasile Blaga, propunerea democrat-liberalilor pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, a primit, sambata, avizul favorabil al comisiilor de specialitate din Parlament, deputatii si senatorii creditandu-l cu 46 de voturi pentru,patru impotriva si doua abtineri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri