Ministerul Economiei va organiza pe 3 martie 2009 o licitatie pentru acordarea unui contract de peste 3,7 milioane lei (circa 921.000 euro) vizand organizarea unei campanii de conferinte pentru informarea publicului despre fondurile structurale in Romania si modul de acordare a banilor de la UE.

Potrivit anuntului publicat pe sistemul electronic de achizitii publice (www.e-licitatie.ro), firma castigatoare va trebui sa organizeze o campanie de informare la nivel national si regional in cadrul careia sa promoveze instrumentele structurale, explicand oportunitatile oferite de acestea, mecanismul si institutiile responsabile de gestionare a fondurilor si regulile aplicabile acestora.

Concret, este vorba de 16 conferinte regionale organizate pe durata a 2 zile, pentru maximum 150 de participanti pe regiune si de 5 conferinte nationale localizate in Bucuresti, tot pe durata a 2 zile si pentru maximum 250 de participanti. La aceste evenimente ar urma sa participe reprezentanti din administratia publica locala si centrala, asociatii profesionale, patronale si sindicale, mediul academic, servicii din administratia centrala, prefecturi, camere de comert si industrie, filiale locale ale institutiilor bancare si financiare, presa si alte entitati.

Contractul se va derula pe perioada a 12 luni de la data atribuirii. Ministerul Economiei a anuntat ca va accepta oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, propunerea tehnica avand o pondere de 60%.

Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale din cadrul ministerului este institutia responsabila de derularea procesului de atribuire a contractului. Banii pentru organizarea campaniilor vor fi acordati prin Programul Operational Asistenta Tehnica (AM POAT).

Data limita de depunere a ofertelor este 3 martie, ora 10:00, urmand ca acestea sa fie deschise la ora 11:00.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri