Ministerul Transporturilor si Infrastrucurii (MTI) a semnat contractul de asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor in valoare de 2,79 mil euro la construirea infrastructurii rutiere si feroviare de acces la podul peste Dunare de la Calafat - Vidin, informeaza ministerul.
Contractul are o valoare totala de 2.798.240 euro, fara TVA, fiind cofinantat de Comisia Europeana prin Facilitatea ex-ISPA, cu suma de 2.098.680 euro, diferenta fiind asigurata de catre Guvernul Romaniei, prin bugetul de stat.

Asistenta tehnica a fost acordata prin licitatie deschisa asocierii formate din Italferr , Diwi Consult International si Tecnic Consulting Engineering – Romania.

In acest sens, consultantul va constitui doua echipe, una pentru componenta rutiera si una pentru componenta feroviara, care se vor coordona si vor asigura serviciile de supervizare in mod unitar.

Activitatea consultantului se va desfasura pe o perioada de 50 luni, care acopera: faza de pre-constructie (1 luna), perioada de executie a lucrarilor (24 luni), perioada de notificare a defectiunilor (urmatoarele 24 luni dupa executia lucrarilor) si perioada de inchidere (1 luna).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri