Bistrita: Reducere de 10% pentru cei care isi platesc impozitele in T1

Bistritenii care isi achita pana la data de 31 martie integral taxele si impozitele locale beneficiaza de bonificatii de 10% din valoarea acestora, masura fiind luata pentru stimularea incasarilor la buget.

Informatia a fost adusa la cunostinta opiniei publice in cadrul unei conferinte de presa a primarului Ovidiu Cretu (PSD) care nu a mai dorit sa astepte transmiterea scrisorilor de informare catre contribuabili prin posta, anunta NewsIn.

„Este posibil ca scrisorile noastre sa ajunga in unele cazuri prea tarziu, iar contribuabilii sa nu mai apuce sa profite de aceasta facilitate”, a spus Cretu.

In anii trecuti, Primaria Bistrita anexa in scrisoarea de informare catre constribuabili in legatura cu valoarea taxelor si impozitelor locale din anul respectiv si o scrisoare semnata de fostul edil, Vasile Moldovan (PDL), interpretata, adesea, de PSD mai ales, despre un mijloc de a-si face campanie electorala. Potrivit prevederilor Legii Codului Fiscal si a Hotararii Consiliului Local Bistrita nr. 152 / 25.09.2008, persoanele fizice si juridice care achita integral impozitul pe cladiri si teren, precum si taxa auto, aferente anului 2009, pana la data de 31.03.2009, beneficiaza de o bonificatie de 10%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri