In plus, el a adaugat ca "Ministrul Finantelor a promis ca in luna urmatoare va fi modificat Codul Fiscal, astfel incat profitul reinvestit in tehnologie sa nu mai fie impozitat".

"Efectul unei astfel de masuri ar viza aproape 150-200.000 de firme, iar sutele de milioane de euro care vor fi reinvestite in economie ar putea avea ca efect si crearea de noi locuri de munca", a spus, citat de NewsIn, presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu (foto).

El a mai spus ca ministrul Finantelor le-a promis ca va fi accelerata finntarea investitiilor in infrastructura pentru generarea de noi locuri de munca si ca vor fi alocate aproape 65 milioane euro pentru reabilitarea termica a blocurilor.

Citeste si:

Presedintele CNS cartel Alfa, Bogdan Hossu, a precizat ca in acest an vor fi alocate de la bugetul de stat pentru sustinerea masurilor anti-criza si investitii in infrastructura intre 9,5 si 10 miliarde euro.

Sindicalistii sustin ca toate masurile acceptate de ministrul Finatelor Publice, Gheorghe Pogea, vor fi discutate in forul de conducere al PD-L si PSD si abia dupa aceasta intalnire, care ar putea avea loc marti, se vor cunoaste exact masurile ce vor intra in programul anti-criza.

Reprezentantii sindicatelor si patronatelor au adaugat ca marti va avea loc o noua intalnire cu secretarul de stat din Ministerul Finantelor Publice Calalin Doica.