Mai multe firme din Spania, interesate sa investeasca in jud. Arad

Mai multe firme din Spania intentioneaza sa investeasca in judetul Arad, in mai multe domenii de activitate, urmand sa fie deschis si un birou de consultanta care sa faciliteze relatiile comerciale dintre cele doua tari, precum si atragerea de fonduri europene.

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Arad, Nicolae Iotcu, s-a intalnit cu Francisco Morales Solano, vicepresedintele Camerei de Comert din Murcia si reprezentant al Organizatiei Oamenilor de Afaceri din Murcia, iar la finalul discutiilor a spus ca spaniolii sunt interesati sa investeasca in Arad in domeniul prelucrarii lemnului, viticultura si sere.

"Spaniolii s-au aratat dispusi sa colaboreze cu judetul Arad si ne-au asigurat de sprijinul firmelor de consultanta pentru atragarea de fonduri, deoarece este cunoscut faptul ca Spania este campioana la atragerea de fonduri europene. De asemenea, se intentioneaza deschiderea in judetul Arad a unui birou de consultanta, care sa faciliteze relatiile comerciale intre Romania si Spania", a declarat presedintele Consiliului Judetean Arad, citat de NewsIn.

Nicolae Iotcu a mai spus ca regiunea Murcia este cea mai mare producatoare de fructe, legume si flori din Europa si este renumita pentru podgoriile sale, iar in cursul saptamanii viitoare o delegatie de oameni de afaceri din Spania se va inalni cu conducerea Consiliului Judetean Arad, pentru a identifica posibilitatile de a investi in judet.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri