Cele mai multe dintre posturile disponibile pana pe 12 februarie sunt anuntate pentru municipiul Bucuresti - 1.402 si judetele Constanta - 705, Dolj - 628 si Timis – 560, informeaza NewsIn.

In schimb, numeroase judete au anuntat putine slujbe libere, in contextul in care companiile sunt preocupate mai degraba sa reduca numarul de angajati, multe dintre acestea concediind deja sute de persoane. Cele mai putine locuri de munca disponibile au fost inregistrate in Alba (31), Galati (38), Mehedinti (44) si Ilfov (45).

Persoanele cu studii superioare au disponibile 609 locuri de munca, cele mai multe (251) fiind pentru ingineri. Consilierii financiari-bancari beneficiaza de 39 de oferte, iar contabilii, de 32 de posturi libere.

Citeste si:

Pentru asistentii medicali generalisti sunt vacante 26 de slujbe.

Pentru studii medii si profesionale, ANOFM are inregistrate 9.424 de locuri vacante, cele mai multe fiind pentru confectioneri-asamblori de articole din textile - 687, muncitori necalificati in industria confectiilor - 549, muncitori necalificati la ambalarea produselor solide si semisolide - 476, agenti de securitate - 328, operatori confectioneri in industria de imbracaminte-tesaturi, tricotaje, materiale sintetice - 312, muncitori necalificati la demolari de cladiri, zidarie, mozaic, gresie si parchet - 205.

Cele mai putine posturi inregistrate in evidentele ANOFM sunt pentru programatori - 9 locuri de munca, consilieri juridici si manageri de zona - cate 9 posturi, manageri de proiect si guvernante - cate 4 slujbe, arhitecti de cladiri si traducatori - cate 3 locuri de munca, medici veterinari - 2 si optometrist - 1 loc de munca.