Presedintele Romaniei Traian Basescu a discutat, ieri, cu Matthias Kolatz-Ahnen, vicepresedinte BEI, despre posibilitatile BEI de a sprijini Romania in contextul crizei economice, presedintele aducand in discutie necesitatea sustinerii industriei auto din Romania.
De asemenea, "importanta identificarii unor modalitati de flexibilizare si crestere a atractivitatii facilitatilor de finantare pentru IMM-uri, intreprinderi cu capitalizare medie, autoritati publice locale si infrastructuri de transport", a fost unul din subiectele discutate luni de vicepresedintele responsabil pentru operatiunile Bancii Europene de Investitii (BEI) in Romania, Matthias Kolatz-Ahnen, cu Traian Basescu, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale, informeaza NewsIn.

Presedintele Traian Basescu a primit, luni, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Bancii Europene de Investitii, prilej cu care seful statului a spus ca stie intentiile BEI de a oferi in continuare bani Romaniei, dar ca Romania are o problema in ceea ce priveste capacitatea administrativa.

Presedintele Traian Basescu a multumit reprezentantilor Bancii Europene de Investitii pentru ajutorul oferit in ultima perioada.

"Stiu foarte bine despre intentia dumneavoastra de a continua sa ne puneti la dispozitie bani in aceasta perioada, problema pe care o avem si care este binecunoscuta este capacitatea noastra administrativa", a spus presedintele Traian Basescu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri