De asemenea, "importanta identificarii unor modalitati de flexibilizare si crestere a atractivitatii facilitatilor de finantare pentru IMM-uri, intreprinderi cu capitalizare medie, autoritati publice locale si infrastructuri de transport", a fost unul din subiectele discutate luni de vicepresedintele responsabil pentru operatiunile Bancii Europene de Investitii (BEI) in Romania, Matthias Kolatz-Ahnen, cu Traian Basescu, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale, informeaza NewsIn.

Presedintele Traian Basescu a primit, luni, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Bancii Europene de Investitii, prilej cu care seful statului a spus ca stie intentiile BEI de a oferi in continuare bani Romaniei, dar ca Romania are o problema in ceea ce priveste capacitatea administrativa.

Presedintele Traian Basescu a multumit reprezentantilor Bancii Europene de Investitii pentru ajutorul oferit in ultima perioada.

"Stiu foarte bine despre intentia dumneavoastra de a continua sa ne puneti la dispozitie bani in aceasta perioada, problema pe care o avem si care este binecunoscuta este capacitatea noastra administrativa", a spus presedintele Traian Basescu.