Reprezentantii Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex au anuntat ca s-au retras de la negocierile cu Ministerul Muncii, deoarece s-a incercat aducerea in discutie a unor teme pentru care au fost deja gasite solutii privind slujbele personalului bugetar din administratie, anunta NewsIn.

Oficialii Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale au vrut sa discute despre reducerea de personal si eliminarea unor sporuri vizand bugetarii din administratia publica, beneficiind de sprijinul unor organizatii sindicale.

"Eram sigur ca toate actiunile care au avut loc pana acum aveau rolul de a aseza la masa negocierilor sindicate fara reprezentativitate, care sa sprijine actiunile guvernamentale de a-si pune in practica planuri respinse de noi", a declarat presedintele Aliantei Sed Lex, Vasile Marica.

Alianta Nationala Sed Lex cuprinde Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratia Locala, Federatia Nationala a Sindicatelor Muncii si Protectiei Sociale, cea a Sindicatelor Statisticienilor, a Sindicatelor din Finante, Sindicatul National al Garzii de Mediu si cel al Functionarilor Publici din Inspectia Muncii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si