Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a adoptat astazi proiectul bugetului de stat pe 2009, in forma adoptata de Comisii, la care s-a adaugat un singur amendament al PNL, acceptat prin vot de PDL si PSD.
Deputatii si senatorii au finalizat dezbaterile si votul asupra bugetului de stat pe anul in curs dupa patru zile de lucru intensiv, depasind cu o zi programul stabilit initial.

Presedintele de sedinta, democrat-liberalul Ioan Oltean, a propus plenului ca procedura de vot sa fie deschisa, prin ridicarea mainii, propunere adoptata cu 226 voturi favorabile si 61 impotriva. In urma acestei decizii, Oltean a supus la vot proiectul propriu-zis si a declarat entuziasmat, in timp ce parlamentarii puterii ridicau mainile pentru a vota: "Cata frunza si iarba!".

Bugetul de stat pe 2009 a intrunit 245 de optiuni favorabile, 63 voturi impotriva si o singura abtinere. "Sa fie intr-un ceas bun!", a incheiat Oltean si a anuntat trecerea la prezentarea proiectului de buget al asigurarilor sociale pe 2009, scrie NewsIn.

Parlamentarii au adoptat, vineri, singurul amendament al PNL, respins de comisii, privind suplimentarea cu 25.000 de lei a fondurilor destinate rezervatiei naturale "Dumbrava Narciselor" din judetul Brasov.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri