Opt unitati economice din judetul Giurgiu au anuntat Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca(AJOFM), in februarie, ca vor face disponibilizari pana in luna aprilie, fiind vorba despre 370 de angajati.

Potrivit datelor AJOFM, Petrom SA-Aria Videle anunta ca va disponibiliza pana in aprilie 117 angajati din cei 405 salariati ai societatii, iar SC Tracum SA ( firma care asigura transportul in comun in municipiul Giurgiu, n.r.) va disponibiliza in martie, cincisprezece din cei 69 de angajati, anunta NewsIn.

De asemenea, conform AJOFM, vor mai face disponibilizari SC MC Prot Guard SRL, SC Monteverde SRL, SC Carnig SA, SC Xylon SA Gradinari, SC M&V Plastics Prod, precum si Directia de Asistenta Sociala, pana in aprilie.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu anunta ca rata somajului inregistrata in judetul Giurgiu, in luna ianuarie 2009 a fost de 4,6%, iar pentru februarie rata a fost de 4,9%. Totodata, la nivelul judetului Giurgiu, in saptamana 25 februarie-3 martie, erau disponibile aproximativ 105 locuri de munca vacante.

La inceputul lunii februarie, AJOFM Giurgiu anunta ca aproximativ 400 de salariati din judet vor ramane fara serviciu in perioada ianuarie-martie, optsprezece firme anuntand in ianuarie disponibilizari temporare sau definitive.

Potrivit conducerii Agentiei, cei mai multi angajati disponibilizati au lucrat in constructii, agricultura si confectii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Arad: Sute de absolventi de liceu au renuntat la dosarele de somaj