Raman optimist in privinta cresterii economice a Romaniei in 2009, "impotriva multor estimari ca Romania va avea crestere economica negativa", a declarat presedintele Traian Basescu, care estimeaza un avans al PIB "intre 1,5 si 2% in acest an".

"In ciuda deprecierii masive a cresterii economice in Romania, continui sa raman optimist, impotriva multor estimari ca Romania va avea o crestere economica negativa", a spus presedintele. El a completat ca Romania "va avea o crestere economica mica, dar va avea".

Vom analiza posibilitatea actiunii statului, astfel incat cei care deliberat nu ramburseaza creditele sa fie stimulati sa o faca, a mai declarat presedintele Traian Basescu, potrivit NewsIn.

"Multi cred ca daca este criza isi permit sa nu ramburseze creditele. Apelul meu foarte serios este ca aceia care nu au probleme de rambursare, sa o faca. Pentru a proteja sistemul bancar vom analiza posibilitatea actiunii statului, astfel incat cei care deliberat nu ramburseaza creditele sa fie stimulati sa o faca", a spus Basescu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Deficitul bugetar a urcat la 2,48% în primele patru luni ale acestui an
Setari Cookie-uri