Guvernul isi propune sa faca o prima evaluare a efectelor planului anticriza, a anuntat premierul Emil Boc, citat de NewsIn.
"In primul rand eu, ca prim-ministru, si colegii mei din cabinet suntem interesati sa facem o prima si scurta evaluare a acelor masuri pe care le-am luat in cadrul programului anticriza odata cu adoptarea bugetului. Este adevarat ca a trecut mai putin de o luna si ca cele mai importante masuri nu si-au aratat inca efectul”, a spus Boc.

Premierul a afirmat ca Executivul ar fi intersat sa stie cum vede mediul de afaceri mentinerea cotei unice de impozitare, valoarea trecuta la investitii, simplificarea procedurii la licitatii publice sau programul de reabilitare termica a blocurilor.

"O prima evaluare obiectiva a mediului de afaceri ar fi eficienta”, a spus Emil Boc.

Premierul a vorbit si despre faptul ca preocuparea majora a Executivului este relansarea creditarii, pentru ca doua treimi din imprumutul de la FMI vor merge la BNR pentru a diminua rezervele minime obligatorii, iar restul la Ministerul Finantelor, pentru a permite mentinerea lichiditatilor de pe piata financiara.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri