Radu Berceanu a numit trei noi directori in cadrul CFR

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a numit astazi noi directori la CFR Infrastructura, CFR Calatori si CFR Marfa, au anuntat reprezentantii ministerului, scrie NewsIn.

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a confirmat numirea lui Viorel Scurtu in functia de director general al CFR Infrastructura si a lui Liviu Pescarasu in cea de director general al CFR Calatori.

Viorel Scurtu a asigurat interimatul la conducerea administratorului infrastructurii in urma demiterii din functie a lui Constantin Manea. Liviu Pescarasu a fost confirmat la sefia operatorului national de transport de calatori, fostul director general adjunct in cadrul CFR Calatori asigurand din ianuarie 2009 functia de director general interimar al CFR Calatori, succedandu-i in functie lui Alexandru Noaptes.

De asemenea, cei doi vor fi si presedinti in cadrul Consiliului de Administratie al respectivelor institutii.

Calin Gratian a fost confirmat oficial, luni, in functia de director general al CFR Marfa.

Fostul director general adjunct al Departamentului Productie al CFR Marfa, Calin Gratian, a ocupat, incepand din12 ianuarie 2008, functia de director general interimar al companiei nationale CFR Marfa. Gratian il inlocuieste pe Liviu Bobar, care a fost demis la inceputul anului de ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu. Calin Gratian va ocupa si functia de presedinte al Consiliului de Administratie al companiei nationale de transport de marfa CFR Marfa.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Setari Cookie-uri