Procesul a durat aproape 10 ore.

Decizia este definitiva, astfel incat finantatorul Stelei si celelalte patru persoane care au mai primit mandat de la Judecatorie vor petrece Pastele in arest.

Un singur inculpat din acest dosar, Marius Giavela, administratorul barului din Pipera, va ramane in libertate, instanta respingand recursul procurorilor.

"Sincer, nu ma asteptam la aceasta decizie. Consider ca este o hotarare care nu are nicio legatura cu justitia, dincolo de toate speculatiile. Ma mahneste. Vrem sa avem incredere, sa avem justitie, dar realitatea este alta, din pacate", a declarat avocatul lui Becali, Gheorghita Mateut, citat de NewsIn.

El a precizat ca tot ce ii mai ramane de facut este sa formuleze "cereri peste cereri de punere in libertate". Mateut nu exclude posibilitatea unei cai extraodinare de atac.

George Becali a fost dus inapoi in arestul Directiei Cercetari Penale, dupa ce recursul privind arestarea finantatorului Stelei s-a judecat.
Omul de afaceri a fost retinut de procurori, joi, 2 aprilie, la ora 13.00, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu alte patru persoane, ulterior, fiind retinut o a sasea persoana. Cea de-a saptea persoana cautata de politisti nu a fost gasita, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, George Becali a fost, apoi, arestat preventiv, vineri, 3 aprilie, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1.