In primele trei luni ale anului au fost depuse, pentru accesarea fondurilor europene, proiecte cu o valoare totala de aproape 9,6 miliarde de lei, dintre care au fost aprobate proiecte in valoare de 3,2 miliarde, iar proiectele contractate insumeaza 3,1 miliarde de lei, potrivit datelor Guvernului.
Membrii Cabinetului au evaluat situatia proiectelor finantate din fonduri europene depuse, aprobate si contractate, dar si a platilor efectuate in perioada 22 decembrie 2008 – 31 martie 2009, in cadrul comitetul interministerial pentru gestionarea fondurilor europene intrunit la Palatul Victoria, potrivit NewsIn.

Conform raportului prezentat, in perioada 22 decembrie 2008 – 31 martie 2009, au fost depuse in total 1.030 de proiecte, cu o valoare totala de 9,58 miliarde de lei. Dintre acestea, pana la sfarsitul lunii martie au fost aprobate 740 de proiecte in valoare de 3,22 miliarde de lei si au fost contractate 458 de proiecte, insumand 3,1 miliarde de lei.

Premierul Emil Boc le-a cerut ministrilor prezenti la reuniune sa realizeze un grafic al semnarii contractelor pentru fiecare minister in parte, pentru a putea verifica stadiul implementarii acestora la nivel local.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri