"Licitatia publica pentru recuperarea creantei bancare preluate de la Banca Agricola, va avea loc in data de 23 aprilie 2009. Pretul de pornire al activelor scoase la vanzare (reprezentand teren in suprafata de 37.097,57mp, cladiri si constructii speciale in suprafata de 8.744 mp si mijloace fixe) este de 330.450 dolari, fara TVA", se arata in comunicatul AVAS, citat de NewsIn.

Pentru participarea la licitatie, ofertantii vor depune documentele solicitate in anunt pana la data de 22 asprilie 2009.

Garantia de participare la licitatie reprezinta 30% din pretul de pornire aferent activului pentru care se liciteaza si se depune fie sub forma unei
scrisorii de garantie bancara, in original, emisa de o banca romana sau de o banca straina cu care o banca romana are relatii de corespondent, valabila 45 zile de la data organizarii licitatiei fie prin prin virament.

Garantia de participare poate fi constituita in dolari sau echivalentul in lei, la cursul Bancii Nationale Romaniei valabil la data efectuarii viramentului sau a emiterii scrisorii de garantie bancara.

De asemenea, pretul de adjudecare se poate achita in dolari sau echivalentul in lei, la cursul BNR valabil la data platii.