Sorin Florea a fost numit comisar general al Garzii Financiare, iar Adrian Cucu - secretar general al ANAF, in locul lui Nicu Marcu, potrivit deciziilor premierului Emil Boc, publicate in Monitorul Oficial.
Noul secretar general al ANAF, Adrian Cucu, a detinut functia de comisar general al Garzii Financiare in intervalul 1997-1998, dar si in mandatul fostului Guvern, incepand cu 2005, informeaza NewsIn.

In perioada 2003 - 2005 a fost director al Directiei de combatere a fraudei, coruptiei si economiei subterane la Curtea de Conturi, iar in perioada 1999 - 2000 a fost presedinte al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor. Cucu preia functia de la Nicu Marcu, numit secretar general de fostul prim-ministru, Calin Popescu - Tariceanu.

Prin alte doua decizii publicate in Monitorul Oficial, Ioan Hidegcuti a fost promovat temporar in functia de secretar general al Ministerului pentru IMM-uri, iar Mircea Bogdan Dumitrache a fost numit secretar general al Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Pe ultima suta de metri, PSD pune la bataie 66 de posturi la Fisc