Numai 24% din populatie a depus la Fisc declaratiile pe 2008 pentru veniturile obtinute din activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole, castiguri din transferul titlurilor de valoare sau din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, a anuntat ANAF.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a trimis miercuri echipe de promotori in gari, mall-uri, parcuri, care vor oferi contribuabililor materiale informative referitoare la depunerea declaratiilor de venit, care trebuie depuse, in mod obligatoriu, pana vineri, 15 mai.

Campania de informare a Fiscului se desfasoara la nivel national, in toate marile orase, printre care si in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Cluj, Iasi si Brasov.

Populatia poate depune formularul 200 la sediul administratiilor fiscale, prin posta (scrisoare recomandata) sau online (pentru cei care detin certificate digitale).

ANAF a mai anuntat ca, de miercuri si pana vineri inclusiv, programul de lucru al administratiilor financiare a fost prelungit, iar numarul ghiseelor a fost suplimentat, astfel incat sa fie evitata aglomeratia care s-ar putea crea la depunerea declaratiilor de venit.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Contractul cu Bechtel risca sa bage CNAIR in insolventa