Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a anuntat ca va investi 7,3 milioane euro pentru finalizarea unui program de reabilitare a strazilor din Brasov, respectiv 13 mil. euro pentru reabilitarea unei linii de tramvai si a unor strazi din Arad, anunta institutia.
Imprumutul reprezinta o prelungire a unui credit sindicalizat de 15 milioane euro, oferit de BERD in 2005, destinat reabilitarii strazilor si imbunatatirii transportului public din Brasov.

Programul vizeaza 23 de strazi din Brasov. Primul credit a ajutat la finantarea lucrarilor pentru 13 strazi, in timp ce modernizarea a inca cinci s-a facut din banii autoritatilor publice locale. Imprumutul face parte din strategia BERD de lupta impotriva crizei economice globale si ofera finantare pentru proiecte de dezvoltare a infrastructurii, in absenta unor surse auxiliare de finantare.

De asemenea, BERD a anuntat ca va investi 13 milioane euro pentru reabilitarea unei linii de tramvai si a unor strazi din Arad. Anuntul bancii vine dupa ce primaria municipiului Arad informa in 29 aprilie ca va contracta un imprumut de 13 milioane euro de la BERD, pentru finalizarea lucrarilor incluse in proiectul privind reabilitarea transportului urban, inceput in urma cu patru ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri