Guvernul vrea sa majoreze plafonul ajutorului de stat acordat IMM-urilor, a declarat premierul Emil Boc la inceputul sedintei Executivului, precizand ca Ministerul Finantelor a elaborat un proiect de act normativ in acest sens.
Doar doua firme din 100 au declarat ca nu au fost afectate de criza economica, potrivit unui sondaj realizat de Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), prezentat in data de 5 mai, informeaza NewsIn.

Accesul IMM-urilor la ajutoarele de stat este un proces dificil pentru 85,72% dintre participantii la sondajul de opinie. Avand in vedere criza economico-financiara, 95% dintre respondenti considera ca este necesara imbunatatirea masurilor de ajutor de stat.

Potrivit sondajului, aproximativ 50% dintre IMM-urile chestionate au raportat ca au fost afectate la nivel "catastrofal", "foarte mare" si "mare". Circa 37% au recunoscut un impact mediu al noului climat economic asupra activitatii lor, in timp ce doar 11,76% au declarat ca afacerile pe care le deruleaza au avut de suferit doar in mica masura.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri