Firmele care pastreaza locuri de munca actuale sau creeaza altele noi ar putea beneficia de reduceri la plata asigurarilor, a declarat ministrul Muncii, Marian Sarbu.

Ministrul a spus, intr-o conferinta de presa, ca Executivul are in vedere acordarea de reduceri la plata asigurarilor sociale pentru firmele care pastreaza sau creeaza noi locuri de munca, insa doar daca bugetul permite acest lucru.

„Sunt discutii incipiente la nivel de Guvern in legatura cu incurajarea unor agenti economici care pastreaza sau creeaza noi locuri de munca, masuri care sa fie valabile pe niste perioade date. Firmele ar putea sa beneficieze de mici, dar sustenabile, reduceri la asigurari sociale. Lucram la o astfel de analiza, avem insa restrictii legate de buget, dar aceasta idee nu a disparut”, a spus ministrul Marian Sarbu, citat de NewsIn.

Ministrul Muncii a facut o vizita de o zi in Bistrita-Nasaud. El s-a intalnit cu institutiile aflate in subordinea ministerului de pe care il conduce, a sustinut o conferinta de presa, in programul sau fiind si o intalnire cu oamenii de afaceri din judet.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Marian Sarbu, obligat sa restituie ASF prime de vacanta din 2012