Andreea Vass, consilierul premierului Boc, a deschis pe blogul sau un concurs de criza, in care cititorii sunt invitati sa transmita propuneri de masuri anti-criza.

Astfel, cele mai bune idei vor fi promovate printr-o ordonanta de urgenta, iar pe castigator il va invita la cina in biroul sau de la Guvern.

“Va provoc sa contruiti in loc sa asistati pasivi la ce se intampla in Romania sub criza. Sunt convinsa ca niciun guvern postedembrist nu poate scapa de critica, dar sunt la fel de sigura ca unele idei ale celor guvernati pot fi mai bune ca ale celor care guverneaza. Exista o singura problema: ideile voastre nu ajung la noi. De aceea lansez acest concurs-experiment care va dura o luna. Astept saptamanal masuri anticriza, iar autorul celei mai interesante idei va fi invitat sa discutam propunerea la cina in biroul meu de la Guvern. In situatia in care aceasta initiativa poate ajuta, promit sa ma bat pentru a o transforma in ordonanta de urgenta. Asadar, vor fi patru intalniri la cina din care sper sa se nasca o ordonanta de urgenta care sa completeze programul anticriza. Va astept”, scrie Andreea Vass pe blogul sau.

PSD a prezentat recent un plan de actiune ce contine 24 de masuri pentru iesirea din criza, printre acestea numarandu-se construirea de locuinte pentru inchiriat, extinderea programului Rabla pentru firme si pentru utilaje agricole, TVA scazut la cateva alimente, desfiintarea impozitului forfetar.

Citeste si Plan anti-criza. Versiunea PSD


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Romania, din nou aproape de punctul de fierbere?