Suma este alocata pentru doua sucursale ale Regie Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN) Drobeta -Turnu Severin: Sucursala Cercetari Nucleare Pitesti si Sucursala Inginerie Tehnologica Obiective Nucleare Bucuresti. Banii vor fi inclusi la capitolele "Cercetare-dezvoltare in domeniul economic", "Bunuri si servicii" si "Alte cheltuieli cu bunuri si servicii" din bugetul Ministerului Economiei pe anul 2009, informeaza NewsIn.

RAAN se afla sub autoritatea Ministerului Economiei si are sediul in orasul Drobeta Turnu Severin.

Regia are ca obiect principal de activitate producerea apei grele si a produselor conexe, producerea de energie electrica si termica pentru folosinta industriala si casnica, precum si activitati de inginerie tehnologica pentru obiective nucleare si cercetari in domeniul nuclear, avand in componenta sucursale de producere a apei grele, a energiei electrice si termice, de inginerie tehnologica pentru obiective nucleare si de cercetari nucleare.

RAAN are totodata patru sucursale: termocentrala Romag-Termo, fabrica de apa grea Romag-Prod, Sucursala Cercetari Nucleare Pitesti si SITON (Sucursala de Inginerie Tehnologica pentru Obiective Nucleare).