Ministerul Agriculturii a platit, pana in prezent, circa 45% din subventiile pentru irigatii, respectiv aproximativ 84 milioane lei, dintr-un total solicitat de 115 milioane lei, a declarat Valentin Apostol, directorul general al Directiei Generale Imbunatatiri Funciare si Fond Funciar din cadrul ministerului.
„Pentru subventia pentru amenajarile de irigatii apartinand Organizatiilor Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii (OUAI) s-au solicitat, in total, 45 de milioane lei si au fost platite pana acum 37 milioane lei. Pentru subventia privind tariful de livrare si de energie electrica, din 70 de milioane lei solicitate, au fost acordate pana la aceasta ora, 47 milioane lei, deci mai sunt de platit 23 milioane lei”, a explicat Apostol, citat de NewsIn.

El a adaugat ca diferenta de bani va fi achitata in cateva zile.

Ministerul Agriculturii are prevazute in bugetul din 2009 circa 184,4 milioane lei pentru subventii din sectorul de irigatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri