Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro, potrivit unui anunt de licitatie publicat pe SEAP.
"Compania Nationala „Administratia Porturilor Maritime” SA Constanta organizeaza pe data de 22 septembrie, ora 12:00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitie „Asistenta tehnica de proiectare si supervizare lucrari pentru proiectul Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare-Marea Neagra (CDMN) si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces" potrivit anuntului de licitatie.

Contractul de achizitii publice va fi incheiat pe o perioada de 24 de luni incepand de la data atribuirii contractului si are ca obiect asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic, a detaliilor de executie, documentatiilor de avize, documentatiei de expropriere, documentatiei de atribuire pentru bretea de conectare cu DN39 si pentru supravegherea executiei lucrarilor de constructie a podului rutier peste CDMN si lucrari aferente infrastructurii rutiere si de acces.

Valoarea estimata a contractului este de 1.601.000 euro, fara TVA. Criteriul de selectie este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, in functie de: oferta tehnica (pondere de 40%), oferta financiara (pondere de 60%).

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 septembrie, ora 16:00, scrie NewsIn.

De asemenea, Compania Nationala „Administratia Porturilor Maritime” SA Constanta organizeaza pe data de 28 septembrie, ora 13.00, la sediul institutiei, o licitatie deschisa pentru achizitia lucrarilor de executie pentru „Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunare - Marea Neagra si lucrari aferente de infrastructura rutiera si de acces.

Contractul de achizitii publice va fi incheiat pe o perioada de 24 de luni incepand de la data atribuirii contractului si are ca obiect lucrari de executie pentru pod rutier peste Canalul Dunare Marea Neagra, viaductele de acces la pod, drumurile de acces spre port si conexiunea cu varianta ocolitoare a Municipiului Constanta, pasajele de trecere la nivel cu calea ferata, parcarile, cladirile acces Portile 7 si 10 si mutari instalatii.

Valoarea estimata a contractului este de 23. 000.000 euro, fara TVA. Criteriul de selectie este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic, in functie de: pretul ofertei (pondere de 80%), durata de executie (pondere de 20%).

Potrivit anuntului de licitatie, termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 septembrie, ora 12.00.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri