Metrorex anunta ca incepand de joi, ora 05:00, pasajul pietonal de corespondenta dintre statiile de metrou Piata Unirii 1 si Piata Unirii 2 se redeschide circulatiei pietonale, dupa ce timp de trei saptamani s-a lucrat la modernizarea acestuia.
Metrorex a anuntat la inceputul lunii august ca in perioada 16 august – 5 septembrie 2009 vor fi efectuate lucrari de modernizare si reconfigurare a pasajului pietonal de legatura intre Piata Unirii 1 si Piata Unirii 2, inclusiv inlocuirea scarilor rulante.

Compania anunta in 10 august ca pentru asigurarea conditiilor necesare efectuarii unor asemenea lucrari cu caracter special, in spatii inchise si limitate, pe perioada executiei transferul pietonal intre cele doua statii de metrou se va face pe la suprafata, beneficiindu-se de aceleasi facilitati ca in subteran, fara taxarea calatoriei, potrivit NewsIn.

Astfel, in fiecare din cele doua statii de metrou au fost asigurate porti speciale de intrare evidentiate prin panouri informative si personal de indrumare pentru posesorii de legitimatii de calatorie valabile care fac transferul intre cele doua linii de metrou.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Metrorex mai face un pas pentru imbunatatirea calatoriei cu metroul pe M2
Setari Cookie-uri