Ministerul Sanatatii (MS) a anuntat ca va demara la inceputul lunii decembrie campania de vaccinare impotriva virusului AH1N1, Institutul Cantacuzino producand in acest scop cinci milioane de doze.
“Primele categorii prioritare la vaccinare sunt cadrele medicale, personalul din cadrul serviciilor esentiale, copiii din sistemul de invatamant si gravidele”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa emis de MS. Institutul Cantacuzino va putea produce pana la sfarsitul anului un lot de circa cinci milioane de doze, urmand de anul viitor productia se se desfasoare cu o cadenta de aproximativ 1 milion de doze pe luna.

In saptamana 31 august – 6 septembrie au fost inregistrate noua cazuri confirmate de gripa porcina, totalul la nivel national atingand 316.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri